Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0513) 334 270
|Over ons|Nieuws|Contact
   
Terug naar Nieuws

Lancering website Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) De Fryske Marren

Gepubliceerd op:


Op 24 februari is de nieuwe website van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) De Fryske Marren:
www.vipdefryskemarren.nl live gegaan.

 


 

Iets betekenen voor een ander

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) De Fryske Marren is er voor iedereen die vrijwillig iets voor een ander wil betekenen. Het doel van VIP! De Fryske Marren is vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact brengen. Op de nieuwe website www.vipdefryskemarren.nl kunnen (potentiële) vrijwilligers en organisaties terecht voor actuele vacatures.

 

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Wethouder Irona Groeneveld is blij met de nieuwe website: “Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze dorpen en wijken. Met de komst van deze website is er nu een centrale plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Mensen die al vrijwilligerswerk doen, maar ook mensen die graag iets willen betekenen voor een ander, kunnen terecht op de nieuwe website. Het is mooi dat vrijwilligers op deze manier gefaciliteerd worden.”

 

Bereikbaarheid

VIP! De Fryske Marren kent drie locaties binnen de gemeente, namelijk Balk, Joure en Lemmer. De contactgegevens en de openingstijden zijn te vinden op  www.vipdefryskemarren.nl of er kan gemaild worden naar vip@sociaalwerkdekear.nl. “Vrijwilligerswerk doen is echt geweldig! Het werk en de dankbaarheid geeft je een onbeschrijfbaar gevoel. Je besteedt je tijd nuttig en kunt de medemens verder helpen. Er zijn zoveel mooie vrijwilligersfuncties en het is zo fijn om iemand te helpen. Weet je niet wat bij je past, kun je contact opnemen met het VIP in Joure, Balk of Lemmer. Ik zeg maar zo: als je niks probeert dan heb je ook niks, ik roep iedereen op om een kijkje te nemen op de nieuwe overzichtelijke website!”, aldus VIP! vrijwilliger Meindert Kuiper.

 

Sociaal Werk De Kear

VIP! De Fryske Marren is onderdeel van welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kear. Sociaal Werk De Kear ondersteunt alle inwoners in De Fryske Marren met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, leefstijl, opvoeden, mantelzorg, opgroeien en eenzaamheid.

MC Flying Boetoe zoekt vrijwilligers!

23-04-2024
MC Flying Boetoe zoekt diverse vrijwilligers voor de grasbaanraces in Joure van 21 tot en met 26 mei 2024
Lees meer over MC Flying Boetoe zoekt vrijwilligers!